voor

Lieve Reno is er niet meer.

Zo verdrietig, lieve Reno is er niet meer.
Ik was op slag verliefd op je mooie kijkers en je lieve karakter.
Ik wist zeker dat je bij mij oud mocht worden als je arbeidsleven er op zou zitten. Op 23 maart kwam je bij me wonen en 24 maart werd je gecastreerd. Alles leek in eerste instantie goed te gaan maar afgelopen woensdag kreeg je een abces. De dierenarts stond hier ‘s nachts om half 1 nog in huis en heeft het abces geopend.
Antibiotica en pijnstilling kreeg je. Omdat je niet wilde eten ging je mee naar mijn werk en kon ik je ‘s nachts om de twee uur voeden.
Vannacht om 24.00 uur sloot je je mooie kijkers. Samen met collega’s hebben we je begraven.
Na drie castraten in een maand te zijn kwijt geraakt moet ik echt flink slikken. Riggs aan een gasbuik, Ike van ouderdom en jij aan de complicaties van een castratie.
Ben er even stil van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>